Tuesday, February 28, 2012

coaching again.

Tonight marks the first night of the middle school sports league here in Bonners Ferry. I'm coaching a team of eight 5th & 6th grade girls. 

They're hilarious. I love them. 

Some of them are just starting to grasp the basic concepts, some are a little more advanced, but they're all just a ton of fun to be around. 
They think it's the coolest that I coached college basketball. (Even though they know it wasn't a big school & I wasn't on TV.)
Our team name? I can't even put it on the internet because it's way too embarrassing. I let the girls pick it & vote on it. 
Oh my. 

Well, fine. I'll tell you. 
Big Foot. 

I have no idea where that idea came from, but every single one of the girls (except one) absolutely loved it.
(I'm with that one girl that doesn't like it, but I don't want to crush their spirits by vetoing it, so it stands.)


from the coach of the Big Foot (Feet? Foots?), 

Chelsea

1 comment:

  1. Đông trùng hạ thảo giúp tăng cường sinh lý nam giới hiệu quả , ngoài ra dong trung ha thao còn giúp trẻ lâu hơn ,... Mắt là cửa sổ của tâm hồn , chính vì vậy để mắt luôn luôn sáng là quan trọng nhất , nhưng nếu mắt mờ thì bạn nên dùng thuoc bo mat sẽ giúp mắt sáng hơn. Thoái hóa cột sống là vấn đề mà nhiều người gặp phải đặc biệt là người gia , vậy chua thoai hoa cot song trị bằng cách nào và trị ờ đâu?.. . Thâm nách khiến cho các chị em mất tự tin khi diện áo 2 dây , vì vậy nên dùng tham nach sẽ giúp các nàng có được làn da sáng đẹp dưới nách . Muốn trắng da phải làm sao và dùng thuoc trang da tot nhat mua ở đâu , kem chong nang tot là những câu hỏi mà các chị em luôn luôn đặt ra. Bồ sung dinh dưỡng cho bà bầu là rất quan trọng , những thực phẩm cho bà bầu như trứng , bột yến mạch ,.. rất tốt cho mẹ và bé .Dùng mướp đắng hằng ngày nhưng bạn có bao giờ biết những công dụng mướp đắng như thế nào hay không ! Cùng tìm hiểu nhé .

    ReplyDelete